Σωτηρία Τριαντάρη, Καθηγήτρια του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Επιστημονική Υπεύθυνη στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία σε Οργανισμούς/Επιχειρήσεις»

hr 2023 triantari

Η κυρία Σωτηρία Τριαντάρη, καθηγήτρια του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, είναι η επιστημονική υπεύθυνη στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία σε Οργανισμούς/Επιχειρήσεις».

Το γνωστικό της αντικείμενο είναι η Ηθική και Κοινωνική Φιλοσοφία, Ρητορική, Επικοινωνία και Ηγεσία.

Το επιστημονικό και διδακτικό έργο της, καθώς και οι εκπαιδευτικές δράσεις της, συνδέονται άρρηκτα με τη φιλοσοφία και την πολιτική της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού με βασικούς πυλώνες την επικοινωνία και την ηγεσία.

Έχει δώσει πολλές διαλέξεις σε πανεπιστήμια, φορείς, οργανισμούς και επιχειρήσεις, για θέματα που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό, την επικοινωνία, την ηγεσία, τις εργασιακές σχέσεις και τις διαπραγματεύσεις. 

Η κυρία Σωτηρία Τριαντάρη έχει βραβευτεί δύο φορές για το πλούσιο συγγραφικό της έργο, καθώς και για την προσφορά της στην επιστήμη και στην έρευνα.

Έχει πλούσιο διοικητικό έργο σε θέση προέδρου, ως μέλος της Κοσμητείας, της Συγκλήτου, αλλά και σε άλλες επιτροπές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.