Μαρία Γεωργαλά, Σύμβουλος σταδιοδρομίας, επικοινωνιολόγος, κάτοχος μεταπτυχιακού Msc Επικοινωνίας & Πληροφορίας και Global Career Development Facilitator

georgalaphoto

Η κα Μαρία Γεωργαλά είναι Σύμβουλος σταδιοδρομίας, επικοινωνιολόγος, κάτοχος μεταπτυχιακού Msc  Επικοινωνίας & Πληροφορίας και Global Career Development Facilitator

Σπούδασε Κοινωνιολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημοσιογραφία στην Αθήνα. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Παρίσι, στον τομέα της Επικοινωνίας & Πληροφορίας. Κατέχει την επαγγελματική πιστοποίηση συμβούλου σταδιοδρομίας GCDF (Global Career Development Facilitator) από τον διεθνή οργανισμό NBBC. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην κατάρτιση ενηλίκων και στον επιχειρηματικό τομέα με εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες / τηλεπικοινωνίες. Δραστηριοποιείται ως σύμβουλος σταδιοδρομίας ενηλίκων και εφήβων.

Δουλεύει με βιωματικό τρόπο με άτομα και ομάδες στους τομείς της επαγγελματικής μετάβασης, της λήψης απόφασης, της γυναικείας επιχειρηματικότητας (crafting) και της ανάπτυξης δεξιοτήτων ζωής και εταιρικής κουλτούρας με στόχο τη βιωσιμότητα οργανισμών και επιχειρήσεων.

Είναι επιστημονική υπεύθυνη στις δράσεις Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας και Μονοπάτια Απασχολησιμότητας του Skywalker.gr και στα συνέδρια που αυτό διοργανώνει.

Συνεχίζει να εκπαιδεύεται στη Συστημική Προσέγγιση Συμβουλευτικής στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ).

Είναι αντιπρόεδρος της ΧΕΝ Ελλάδος και μέλος της ΕΛΕΣΥΠ. Τέλος, είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων.