- Ελένη Λιντζαροπούλου, Θεολόγος – ποιήτρια, Πρόεδρος και Διευθύνουσα του Δικτύου για τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση στις Φυλακές «Γεώργιος Ζουγανέλης».

- Ευαγγελία Μπαφούνη, γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε ιστορία και έχει ασχοληθεί με την τοπική ιστορία, την ιστορία των επιχειρήσεων, τα αρχεία και την αρχειονομία. Έχει δημοσιεύσει μονογραφίες  και έχει συμμετάσχει σε συλλογικούς τόμους στα παραπάνω θέματα. Είναι Διευθύντρια Πολιτισμού στο Δήμο Πειραιά.

- Γεωργία Μήλα, Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας & Ανάπτυξης, Σύμβουλος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, Σύμβουλος Σχεδιασμού Δράσεων Άτυπης Μάθησης και αναπτυξιακών προγραμμάτων & Υπεύθυνη Ποιότητας των Παραγωγικών Μονάδων του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος. Περισσότερες πληροφορίες: www.georgiamila.gr

- Δημήτρης Πεφάνης

- Χριστίνα Φίλη, εκπρόσωπος του διεθνούς οργανισμού Ashoka στην Ελλάδα. Η Χριστίνα Φίλη ξεκίνησε την καριέρα της ως επιχειρηματίας σε νεαρή ηλικία. Μετά από 10 χρόνια προσφοράς στο χώρο της εκπαίδευσης, εργάστηκε για την Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004»,  και στη συνέχεια για λογαριασμό εξέχουσας Ελληνικής οικογένειας με σημαντική κοινωνική προσφορά. Η Χριστίνα Φίλη, έχει σπουδάσει σύγχρονη φιλολογία, Ευρωπαϊκό πολιτισμό και είναι κάτοχος MBA.

- Αντώνιος Καλέντζης, Ψυχολόγος, Εκπαιδευτής Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας Πανεπιστημίου Αιγαίου