GRBossible 2023

tsiloglouphoto24

Διευθύνουσα Σύμβουλος AFI Microfinance SA

Η Αναστασία Τσίλογλου είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος στην AFI Microfinance SA, εταιρία-ηγέτιδα στον τομέα μικροπιστώσεων στην Ελλάδα.

Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο Cornell, μέλος της Ivy League, στις ΗΠΑ.

Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε Ευρώπη, Αμερική και Αφρική στους κλάδους της τεχνολογίας, του τουρισμού, της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών και του λιανικού εμπορίου.

Ειδικεύεται σε θέματα στρατηγικής, οικονομικών και ανάπτυξης νέων προϊόντων. Ενδεικτικά, έχει εργαστεί στις εταιρίες Microsoft, British Petroleum, pamediakopes.gr, Kmart, Tellas. Ως διευθύντρια Οικονομικών, έχει επίσης υποστηρίξει μια αποστολή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για ένα έτος στον Νίγηρα.

dallasphoto24

New Technologies & Project Coordinator at 9AM, Founder @ Startup.gr

Ms. Vicky Dallas has a bachelor of Interactive Multimedia Communications and two MSCs focused on e-Commerce and Business Administration (MBA), respectively.

She has a 17-year long experience in the Digital World.

She is the founder of 9AM LABS, a company focused on Web Design/Development, building Custom web applications and Consulting.

In 2009 she also created startup.gr, an information, knowledge & communication platform regarding the latest entrepreneurship news, focused on both Greece and abroad.

Her most recent venture is the launching of Appocalypsis.com, an online service provider which facilitates clients in communicating their marketing messages in an efficient way and enhancing their e-mail lists , thus boosting their conversions.

parasxouphoto24

Program Manager, PRAKSIS Business Coaching Center

Η Κατερίνα Παράσχου ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το συντονισμό έργων επιχειρηματικότητας και απασχολησιμότητας, έχοντας συνεργαστεί επιτυχώς με αρκετούς φορείς και οργανισμούς του ιδιωτικού τομέα.

Είναι συντονίστρια του προγράμματος PRAKSIS Business Coaching Center από όπου έχει συμβάλει στην καθοδήγηση περισσότερων των 300 επιχειρηματικών project, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε επιτελικό ρόλο στα προγράμματα «Επιχειρώ Κοινωνικά» και «Mellon Skills Accelerator».

Παράλληλα, είναι μέλος της Κοιν. Σ. Επ. Black-Light. Έχει εκτενή πείρα στο χώρο της επικοινωνίας και του επιχειρείν, καθώς μετράει περισσότερα από 15 χρόνια ενεργούς δημοσιογραφίας στο οικονομικό και διεθνές ρεπορτάζ, συνεργαζόμενη με αξιόπιστα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, με συνεντεύξεις από σημαντικούς επιχειρηματίες και τραπεζίτες, αναλύσεις επί θεμάτων διεθνούς επιχειρηματικότητας και οικονομίας.

Έχει αποφοιτήσει από τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη «Λύκειον η Αθηνά» και σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

kotisphoto24

Μέλος Κ.Ε.Μ.ΕΛ., π. Πρόεδρος Algida

Ο Γιάννης Κώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από την Γερμανική Σχολή Αθηνών και στην συνέχεια  από  το Οικονομικό Τμήμα της τότε ΑΣΟΕΕ και το Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Φρειδερίκου-Αλεξάνδρου της Νυρεμβέργης  και  MBA απο το Πανεπιστήμιο ERASMUS του Ρότερνταμ.

Εργάσθηκε για 30 έτη για την Αγγλο-Ολλανδική UNILEVER εκ των οποίων τα τελευταία 12 έτη ήταν ο Πρόεδρος των παγωτών ALGIDA.

Σήμερα εργάζεται σαν Σύμβουλος Επιχειρήσεων και σαν ExecutiveMasterCoach.

Είναι επίσης Μέλος του Κέντρου Εθελοντών Manager Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ ) και με την ιδιότητα αυτή είναι μεταξύ άλλων Μέντορας σε startup εταιρίες, αξιολογητής σε διαγωνισμούς επιχειρηματικών σχεδίων και εισηγητής στις ΜΟΚΕ των Πανεπιστημίων.

Linkedin: https://www.linkedin.com/pub/john-kotis/12/a6a/4b3

parasxouphoto24

Chief Operating Officer, Envolve Entrepreneurship

H Μαρία-Γαβριέλλα Αναγνωστοπούλου είναι Chief Operating Officer του «Envolve Entrepreneurship» με σχεδόν 10 χρόνια παρουσίας στο οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων, προωθώντας και υποστηρίζοντας την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Έχει συναντήσει δεκάδες χιλιάδες επιχειρηματίες, έχει αξιολογήσει περισσότερα από 8.000 επιχειρηματικά σχέδια και έχει διαχειριστεί πολλαπλά προγράμματα επιτάχυνσης.

Ως ενεργό μέλος του οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας, είναι επίσης μέντορας στο «Women On Top», στο «Mindspace» και στο «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», καθώς και μέλος του ΔΣ του Σχολείου Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας, προωθώντας την αγροτική τεχνολογία και την καινοτομία στον πρωτογενή τομέα. Είναι και η ίδια επιχειρηματίας, καθώς είναι co-founder του «One & Olive», ενός πολυβραβευμένου και καινοτόμου brand premium ελαιολάδου. Είναι επίσης μέλος του ΔΣ και ταμίας του Πανιωνίου ΓΣ Σμύρνης.

Η προηγούμενη εμπειρία της περιλαμβάνει εκτελεστικούς και διαχειριστικούς ρόλους σε ΜΚΟ και ιδιωτικούς οργανισμούς, στους χώρους της δημόσιας πολιτικής, των τηλεδιασκέψεων και του λιανεμπορίου. Υπήρξε και εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, υπεύθυνη για τις Νέες Τεχνολογίες και την Επιχειρηματικότητα και Εντεταλμένη Σύμβουλος για τη Νεολαία και τη Συμμετοχικότητα.

Γεννημένη στις ΗΠΑ, η Μαρία-Γαβριέλλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αθήνα.

Είναι κάτοχος MSc στη Διεθνή Οικονομική και Χρηματοδοτική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και BSc Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.